icon-account icon-glass
fri frakt på alla beställningar

returpolicy


Jackstraithill.com erbjuder retur i 30 dagar.

Om du ångrar köpet ska produkterna skickas tillbaka till oss med samma transportör som har levererat försändelsen till dig .

Skadat eller saknat originalemballage kan leda till en värdeminskning av varan, så för att vara säker på att få hela din summa återbetalad rekommenderar vi att alla varor returneras i originalemballage.

När du skickar tillbaka produkterna ska du se till att de är ordentligt förpackade. Du bär nämligen själv ansvaret för paketet/produkterna tills vi får det/dem. Spara kvittens från transportören och eventuella spårningsnummer.

Du måste själv betala fraktkostnaderna för retur om du ångrar köpet.

OBS! Vi accepterar inga paket som skickas mot efterkrav eller liknande.

Dokumentation av ditt köp samt returformulär

Du måste bifoga en kopia av beställningsbekräftelsen eller annan dokumentation av ditt köp. Dessutom underlättas hanteringen om du bifogar ett ifyllt returformulär som finns med i paketet när du mottager produkterna.

Återbetalning

När vi tar emot produkten inspekterar vi den och därefter får du tillbaka det belopp som du har betalat till oss vid köpet. Beloppet överförs alltid med samma betalningsmetod som har använts vid köpet. Om du exempelvis har använt betalkort återbetalas beloppet till det kort som har använts vid köpet.

OBS! Du kan förlora ditt köpbelopp, helt eller delvis. Det sker om produktens värde har minskat på grund av

 • att du har använt produkten,
 • den har skadats under tiden du har ansvarat för den,
 • du har hanterat produkten på något sätt som inte var nödvändigt för att fastställa vilka produkter det är samt vilka egenskaper och funktioner de har,
 • du inte har uppfyllt begränsningarna i ångerrätten avseende försegling, produkttyp mm.
 • Retur - PostNord

  Följ stegen nedan när du ska returnera din(a) produkt(er)

  Steg 1: Fyll i returformuläret och packa in produkterna ordentligt. Täck över eller ta bort den ursprungliga leveransetiketten och de gamla streckkoderna från paketet.

  Steg 2: Skicka returformuläret tillsammans med produkten/produkterna som du ska returnera.

  Reklamation – Om det skulle vara fel på en produkt

  Ditt köp omfattas av konsumentköplagen. Det innebär att du antingen kan få en felaktig produkt reparerad, utbytt, återbetald eller en prisreduktion beroende på den faktiska situationen. Det krävs givetvis att reklamationen är berättigad och att felet inte har uppstått på grund av felaktig användning av produkten eller annan företeelse som orsakat skadan.

  Du måste kontakta oss i "rimlig tid"

  Du måste reklamera inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt fel på produkten. Vi rekommenderar att du reklamerar snarast möjligt och senast inom två (2) månader efter att felet har upptäckts. Du kan reklamera genom att kontakta oss via mejl till customerservice_se@jackstraithill.com eller via telefon på 010-138 8988.

  För att vi ska kunna bedöma din reklamation kommer vi att be dig om följande:

  1. Skicka oss en kort beskrivning av hur skadan eller defekten har uppstått. Observera dock att du ska kontakta vår kundtjänst så snart du upptäcker defekten.

  2. Notera också vilket beställningsnummer produkten hade – eller skicka med en kopia på beställningsbekräftelse/kvittens

  3. Som dokumentation av defekten måste du vid begäran skicka med 4-5 bilder tillsammans med beskrivningen. Defekten måste synas tydligt på minst en av bilderna. Dessutom ska du se till att dina bilder visar hela produkten, en bild framifrån och en bakifrån.

  4. Vi behandlar din reklamation snarast möjligt.

  Om du måste returnera produkt(er) i anslutning till en reklamation skickar Jackstraithill.com dig en förbetald returetikett som ska användas. Om du väljer att inte använda den förbetalda returetiketten (och därför själv betala kostnaderna för försändelsen) ska du skicka produkterna till:

  Jack Straithill AB

  c/o Bookaia Group AB

  Rörläggarvägen 30

  168 33 Bromma

  Sweden

  (OBS! Vi kan inte ta emot paket som lämnas personligen på denna adress)