icon-account icon-glass
fri frakt på alla beställningar

eKickbikes är här för att stanna!


Under det senaste året har Jack sett eKickbikes gå från udda inslag på gator och torg till legitima pendlarfordon. Företag som Voi och Lime har etablerat sig och det är svårt att missa att folk gillar att åka elkickbike. Många löser den sista biten från parkeringen till kontoret med hjälp av en elektrisk scooter och många nöjesåker runt på stan samtidigt som folk boende i närområdet löser hela sin transport från hemmet till arbetet med en ekick.

Jack tycker att alla skall ha en egen elscooter såklart, i husvagnen, husbilen, i din Tesla eller i din vanliga bensinare. En elkickbike är grym att ha för de där snabba utflykterna när du parkerat bilen.

I förlängningen blir det dyrt att åka med hyrd eKickbike, det finns  undersökningar som visar att det är billigare att köpa sin egen än att ständigt hyra.

Jack Straithill ger tummen upp till båda alternativ, Jack vill bara att du ska ha kul och åka elkickbike oavsett om den kommer från Jack eller om du hyr.

På Jack Straithill hittar du de skönaste åken, de halaste scootrarna och massor med tillbehör och reservdelar. El-kickbiken är här för att stanna, dags att du slår till på en tycker Jack.

Köp din eKickbike här!